udruzenje
Društvo

Prijava na radionice za mlade „IMAM I JA SVOJE MESTO“ do 5. oktobra

Pančevo, Pet, 30/09/2016 - 11:50
Mirjana Marić Veličković

PANČEVO, 30. septembar - Udruženje „Na pola puta“ poziva sve mlade koji su zainteresovani da se priključe projektu „Imam i ja svoje mesto“ koji se realizuje u partnerstvu sa Domom omladine Pančevo i Organizacijom „Connecting people“, a podržan je od strane grada Pančeva.

Tokom projekta mladi će imati prilike da se kroz inkluzivne radionice upoznanju sa ljudskim pravima, nauče kako da se bore protiv diskriminacije, steknu veštine javnog izlaganja, i da kroz zajedničko delovanje pomognu i podrže populaciju sa intelektualnim teškoćama. Projekat će se realizovati u periodu od oktobra do januara.

Prijave sa kontakt podacima ime i prezime, mail i broj telefona poslati na [email protected] do 05.10.2016. Za detaljnije informacije pozvati broj 060/0689-659.Najnovije vesti

Srbija

Nema uglja, Srbiji prete restrikcije

Na deponiji Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu u ovom trenutku nema dovoljno uglja za proizvodnju struje, zbog čega se Srbija u novembru može suočiti sa restrikcijama električne energije,

Sport

Ragbi dan u Starčevu

U nedelju 21. maja Starčevo je bila prestonica srpskog ragbija. Okupile su se četiri generacije ragbista i uveličale ovu sportsku manifestaciju.