• Prijava za učešće na Novogodišnjem bazaru do 15. decembra

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Grad Pančevo u saradnji sa JK „Zelenilo“, JKP „Higijena“ i Domom omladine Pančevo i ove godine organizacije manifestaciju pod nazivom NOVOGODIŠNjI BAZAR u periodu od 27.do 30. decembra, kojom želi da doprinese stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2016. godine. Ideja je da se na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave, u tom periodu predstavi veliki broj lokalnih proizvoda i usluga uz zabavne sadržaje za čitavu porodicu, kako bi naši sugrađani mogli da uživaju u jednom novom, drugačijem konceptu obeležavanja Nove godine, primerenom građanskom duhu Pančeva, a po uzoru na slične sajmove u evropskim gradovima.

    Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će naši sugrađani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodinje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima za celu porodicu kao što su:

    •           program za decu koji će se upriličiti  u dvorani „Apolo“ 27. 12. 2015.godine s početkom u 12 časova;

    •           muzički program sa razglasa , koji će biti organizovan svakog dana za vreme trajanja Bazara od 11 do 19 časova.

    Kako bi ponuda bila potpuniija, na Novogodišnjem bazaru biće okupljen veliki broj različitih učesnika-udruženja, ustanova, najboljih poslastičara, pekara, proizvođača rukotvorina, umetnika i ostalih zainetresovanih sugrađana, čija se ideja i segment delovanja uklapaju u duh ove lokalne akcije koja će uobličiti ambijent i stvoriti prijateljsku, prazničnu atmosferu našeg grada.

    Na ovaj način grad želi da animira sve sugrađane, da pri svojoj novogodišnjoj kupovini pažnju posvete kvalitetnim lokalnim proizvodima, da promoviše preduzetnički duh, neguje kulturu osećanja i pripadnosti lokalnoj zajednici, da podstiče kulturni izraz i interkulturalni dijalog i vrednosti gađanskog društva i međugeneracijske solidarnosti.

    Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je grad Pančevo za sve učesnike Bazara obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i butan grejalicama.

    Zbog toga Vas pozivamo da aktivno učestvujete u organizaciji Novogodišnjeg bazara kao izlagači-prodavci na štandovima pod uslovima i na način koji su definisani ovim Konkursom i na taj način date svoj doprinos ovoj jedinstvenoj manifestaciji.

    U prilogu Konkursa nalaze se prijava za učešće i kriterijumi po kojima će se dodeljivati izložbeni prostor izlagačima, a rok za prijavljivanje je 15.12. 2015.godine.

    Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode. Kandidati uz kompletno popunjen formular prilažu:

    –   dokaz prebivalištu za fizička lica, odnosno sedištu za pravna lica (rešenje o registraciji u Upravi za trezor, Ministarstvu ili rešenje o registraciji u APR-u za pravna lica ili kopiju lične karte za fizička lica)

    –   najmanje tri fotografije različitih proizvoda koje kandidat planira da izlaže na ovoj manifestaciji.

    Popunjene formulare sa prilozima pošaljite na adresu : Gradska uprava grada Pančeva, Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj, Trg Kralja Petra I 2-4, Pančevo sa naznakom za Novogodišnji bazar ili predajte na pisarnicu u Uslužnom centru grada Pančeva.

    BROJ MESTA JE OGRANIČEN; A PREDNOST ĆE IMATI IZLAGAČI KOJI ISPUNE KRITERIJUME KONKURSA.

    Za više informacija vezanih za samu organizaciju ovog događaja, kao i o mogućnostima za učešće, molimo Vas da kontaktirate Gordanu Ćirić, str.saradnika u oblasti turizma u Sekretarijatu za privredu, tel: 065/8662273 email: [email protected]Mariju Komanov, koordinatorku Kancelarije za mlade, tel: 064/866-24-15, email: [email protected] ili Nevenku Kljajić iz Sekretarijata za javne službe i socijalna pitanja, tel: 065/866-25-46, email: [email protected]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo