• Prijave za radionice do 23. marta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U okviru projekta „Ne ŽMIGaj na diskriminaciju!“ Ženske mirovne grupe Pančevo, koji se sprovodi u partnerstvu sa Gimnazijom „Uroš Predić“ i Kancelarijom za mlade  Pančevo, uz finansijsku podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu biće održano četiri seta radionica za mlade.

    Mladi uzrasta od 15 do 25 godina se mogu prijaviti do 23. marta na radionice slanjem imejla na adresu [email protected] ili slanjem FB poruke na stranicu Ženske mirovne grupe Pančevo www.facebook.com/zmig.pancevo sa prijavom koja sadrži : ime i prezime, mesto, školu, godište, kontakt broj imejl adresu, kao i odgovor na pitanje „Zašto želite da prisustvujete radionicama?“.

    Radionice na temu ljudskih prava, inkluzije, nasilja i rodne ravnopravnosti biće održavane četvrtkom od 19,30 sati u prostorijama Doma omladine.

    Kako ističu organizatori, projekat ima za cilj prevenciju vršnjačkog nasilja i rodno zasnovanog nasilja među mladima, kroz edukaciju, informisanje i osnaživanje mladih da preispituju svoje stavove i vrednosti i budu nosioci pozitivnih promena u društvu. U okviru projekta biće sprovedene i dve javne akcije koje će ukazivati na problem vršnjačkog i rodno zasnovanog nasilja, kao i dvodnevna obuka za vršnjačke edukatore.

    I. Predić

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo