• Putevi u okolini Pančeva prohodni, Zimska služba u najvišem stepenu dežurstva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    3. januar, 21:30

    Svi putni pravci u Pančevu i ka naseljenim mestima u okolini Pančeva su prohodni, obavestila nas je Maja Vitman, direktorka JP „Direkcija“ Pančevo. Zimska služba neprekidno radi, stepen dežurstva je podignut na najviši nivo i u čišćenje je uključena i dodatna mehanizacija. So je posuta po putevima, ali so  pomaže do temperature od -7 stepeni Celzijusa, a kako se noćas očekuju niže temperature, Zimska služba je spremna da aktivira svu dostupnu mehanizaciju da bi pančevački putevi ujutro bili prohodni. Situaciju olakšava to što je sneg prestao da pada. Direktoka je rekla i da „bez obzira na prestanak padavina, Zimska služba dežura svih 24 sata“.

    Direktorka Vitman, koja se upravo vratila s terena, nas je obavestila i da je u jednom trenutku postojao smet kod Nadela, ali je on oko 17 sati probijen.

    Na državnim putevima sneg čiste ekipe „Vojvodinaputa“, tako da su pravci prema Kovačici, Opovu, Vršcu, Beloj Crkvi Kovinu takođe čisti.

    Autobusi ATP-a saobraćaju redovno, na pojedinim linijama postoje kašnjenja od 5-10 minuta.

     

    Direktorka JP „Direkcija“ Pančevo, Maja Vitman, obavestila nas je da su svi putevi u okolini Pančeva prohodni. Zimska služba neprekidno radi, stepen dežurstva je podignut na najviši nivo i u čišćenje je uključena i dodatna mehanizacija. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo