• Rok za privatizaciju medija produžen do oktobra

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Izvor: Beta

    Premijer Srbije je izjavio juče da je rok za privatizaciju medija u državnom vlasništvu produžen za još četiri meseca, do oktobra ove godine.

    – Produžili smo rok za četiri meseca, zato što je najbolje da medije privatizujemo, pa neka svaki gazda radi šta hoće i kako hoće – rekao je Vučić na konferenciji u Vladi Srbije odgovarajući na pitanje zašto država dozvoljava da se ugasi Radio Jugoslavija, jedina srpska stanica koja emituej program na 12 jezika.

    On je istakao da je privatizacija medija, svetski standard kom treba težiti.

    – Svaki gradonačelnik nam je na svakom lokalnom mediju koji plaćaju građani, a svaki je u minusu za više miliona – rekao je premijer.

    Vučić je dodao da će za ta četiri meseca još jednom saslušati predstavnike medija koji treba da se privatizuju, zajedno sa ministrom kulture i informisanja Ivanom Tasovcem.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]