Društvo

Skupština Grada Pančeva 12. oktobra

Pančevo, Uto, 04/10/2016 - 14:14
Vladimir Đoković

PANČEVO, 4. oktobar – Gradsko veće Pančeva predložilo je utvrđivanje prestanka mandata direktora Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija”, Aleksandra Brkića. Kako je konstatovano, Brkić je još 22. jula podneo neopozivu ostavku na mesto direktora GSA.

Do odlučivanja o ovom kadrovskom pitanju na sednici Gradskog veća došlo je na inicijativu člana veća zaduženog za stambeno-komunalne poslove Aleksandra Stevanovića.

Gradonačelnik Saša Pavlov danas je najavio da će sednica Skupštine Grada Pančeva biti održana u sredu, 12. oktobra. Njegovo prošlonedeljno očekivanje je bilo da će sednica biti održana do kraja ove nedelje.

Poslednja sednica Skupštine Grada Pančeva održana je još 20. jula. A zakonski rok za održavanje sednice skupštine ističe posle tri meseca. 

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove