Razgovor 013: Dr Miroslav Tepšić, načelnik Službe hitne medicinske pomoći

Solidarnost i društvena akcija mogu promeniti crnu statistiku samoubistava u Pančevu (VIDEO)

Pančevo, Uto, 20/09/2016 - 17:53
Vladimir Đoković

PANČEVO, 20. septembar – Tokom leta Pančevo i Pančevci su više puta bili uznemireni vestima o samoubistvima u našem gradu. Koliko je pokušaja samoubistava bilo, u kakvim okolnostima i sa kakvim posledicama, pokušali smo da saznamo u razgovoru sa načelnikom Službe Hitne pomoći, dr Miroslavom Tepšićem. Pogledajte u video prilogu. 

Razgovor 013 sa dr Tepšićem predstavlja svojevrstan apel na državu sa svih nivoa, kao i na društvo, da blagovremeno reaguju i zajedno pokušaju da se okolnosti koje mogu da dovedu ka samoubistvu promene. Istovremeno je dr Tepšić iskoristio priliku i da apeluje na građane da međusobno bolje čuju jedni druge – budu solidarniji.

Pogledajte video prilog ekipe 013info.Najnovije vesti

Društvo
Pančevo, snimak s robne kuće

Zašto je Pančevo tu gde jeste?

Tražeći zgodno mesto za formiranje gradskog naselja na banatskoj strani, najstariji Pančevci, "Bansiflije" su u srednjem veku našli suvi ocediti plato pored toka Tamiša i ovde osnovali Pančevo. 

Srbija

Umro Predrag Cune Gojković

Pevač Predrag Gojković Cune preminuo je u 85. godini, potvrđeno je RTS-u. Predrag Gojković Cune je rođen 1932. godine. Bio je pevač srpskih narodnih pesama, starogradskih, sevdalinki, zabavnih i

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju