• SrpskiTutoriali pančevačkog jutjubera među TOP 50 najboljih online stvari za 2016.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U ponedeljak, 6 februara u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda jubilarni, dvadeseti put, dodeljene su nagrade najboljim online nastupima – TOP 50 online stvari. U 2016. godini je uspeh zabeležilo malo više mobilnih aplikacija i nastupa na društvenim mrežama, a među najuspešnijima se našao i Pančevac Aleksandar Cile Leštarić. On je krajem 2011. pokrenuo je kanal s tutorijalima i recenzijama igrica, telefona i tehnologijama – Srpski tutorijali koji trenutno ima preko 297 hiljada subscribera i skoro 60 miliona pregleda.

    Na sledećem linku možete pronaći sve pobednike, a Cileta možete pronaći u kategoriji Društvene mreže. 

    Kanal koji već godinama žari i pali YouTube galaksijom korisnim savetima, testovima uređaja, ali i edukacijama na temu HTML‑a, Photoshop‑a… Cile na svom kanalu pravi palačinke, testira gejmerske miševe i uči vas kako da reinstalirate operativni sistem. Sa dodatkom vloga, „Srpski tutorijali“ postali su zaokružena tehnološko‑edukativna celina domaće YouTube scene, piše u opisu. 

    Pogledajte intervju koji portal 013info radio sa našim uspešnim sugrađaninom.

    U ponedeljak, 6 februara u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda jubilarni, dvadeseti put, dodeljene su nagrade najboljim online nastupima – TOP 50 online stvari.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo