Upoznajte nas sa LJUDIMA OD DELA iz vašeg mesta!

Šta ima DOBRO na vašem lokalu?

Izvor: 
Trag fondacija Ned, 10/02/2019 - 08:51

Da li ste čuli da je lekarka iz vašeg mesta organizovala besplatnu kontrolu krvnog pritiska za starije sugrađane? Da li ste nedavno saznali da vlasnik pekare poklanja sveže pecivo komšijama lošijeg materijalnog stanja? Poznajete li nastavnicu koja je organizovala akciju prikupljanja novca kako bi svi učenici otišli na matursku ekskurziju?

Verujemo da postoji mnogo DOBRIH DELA u vašem mestu zbog kojih ste ponosni na svoje komšije i zajednicu u kojoj živite. Pomozite da se za DOBRO na vašem lokalu nadaleko čuje!

Pošaljite fotografiju i kratku priču (maksimalne dužine do jedne kucane strane) o lokalnom dobrotvoru na adresu [email protected], a mi ćemo se potruditi da se za LJUDE OD DELA iz vaše zajednice čuje i izvan vašeg mesta. Najinteresantnije priče o filantropima na lokalu biće objavljivane na portalu 031info.rs  jednom sedmično do 19. februara 2019. godine.

Ako verujete da se neko od LJUDI OD DELA iz vaše zajednice posebno istakao svojim doprinosom i zaslužuje nacionalno priznanje, prijavite ga za VIRTUS nagradu za filantropiju popunjavanjem prijavnog obrasca do 19. februara na sledećem linku:

https://www.tragfondacija.org/virtus18/pojedinac.html
MarketingNajnovije vesti