• STARI TAMIŠ: Balkanski šampionat u vožnji zaprega

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ljubitelji vrsnih konja moći će prvi put da posmatraju Balkanski šampionat u vožnji zaprega u Pančevu  od 29. juna do 1. jula. Tačnije ova trodnevna manifestacija održaće se na sportskim terenima Starog Tamiša, a organizator je tamošnji Konjički klub.Ovo je prvi put u istoriji da se jedno takmičenje ovakvog ranga održava na ovim prostorima.

    -Prvog dana konjari će se nadmetati u dresuri, drugog dana je takmičenje u brzinskoj vožnji od osam kilometara, a trećeg dana je vožnja kroz čunjeve. Svakog dana takmičenje će počinjati od 14 časova, a ljubitelji konjičkog sporta moći će da vide učesnike s prostora čitavog Balkana,-kaže Jovana Putnik, jedna od organizatora takmičenja.

    – Učinićemo sve da se naš grad odlično pokaže, a mi da kvalitetno organizujemo Balkanski šampionat. Pozivam Pančevce i ostale ljubitelje konjarstva da vide ono što je najbolje u ovom sportu na Balkanu,-veli Srđan Aleksa, vlasnik Ergele „Tamiš“.

    Pripreme za Balkanski šampionat u vožnji zaprega su u završnoj fazi i nema sumnje da će organizacija biti vrhunska.

     

    Ljubitelji vrsnih konja moći će prvi put da posmatraju Balkanski šampionat u vožnji zaprega u Pančevu  od 29. juna do 1. jula.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]