• Sutra počinje Međunarodni volonterski kamp „ReBicycle II“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevo će i ovog leta biti domaćin četrnaestoro volontera koji dolaze iz zemalja širom sveta, koji će u našem gradu, tačnije u Streljani 1813, provesti dve nedelje – od 1.avgusta do 14. avgusta-
     

    Za vreme trajanja kampa oni će sastavljati, popravljati i ukrašavati stare bicikle i promovisati biciklizam kao ekološki tolerantan vid transporta. 

    Osim biciklizma kamp ima za cilj promociju reciklaže, ekologije, zdravih stilova života i interkulutralnosti. Nakon završetka kampa reciklirani bicikli postaće deo ReBike servisa za iznajmljivanje bicikala u Pančevu.

    Organizacioni tim Rebicycle kampa uveliko radi na prikupljanju starih bicikala i njihovih delova, i pozivaju sve sugrađane da se pridruže akciji ukoliko imaju neki stari bicikl koji više ne koriste.

    Međunarodni volonterski kamp Rebicycle II, i ovog leta organizuje Regionalni volonterski centar Pančevo, kao deo organizacije Connecting, u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije, uz podršku Ministarstva omladine i sporta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]