• Sutra radna akcija čišćenja u Vojlovici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu 4. jula 2015. godine, od 9 do 13 časova, u organizaciji Mesne zajednice Vojlovica biće održana radna akcija čišćenja dela ovog naselja. Reč je o zapuštenoj, delimično pošumljenoj zelenoj površini u blizini fabrika južne industrijske zone oivičenoj ulicama: Janošikovom, Boračkom, Poljskom i Spoljnostarčevačkom.

    Mesna zajednica Vojlovica pozvala je Grad Pančevo, Sekretarijat za zaštitu životne sredine, kao i Javno- komunalna preduzeća „Zelenilo“ i „Higijena“ i „HIP-Petrohemiju“ da podrže organizovanje ove akcije. Do sada je usmeno potvrdjeno učešće Službe za održavanje fabričkog kruga „HIP-Petrohemije“ i zaposlenih, koji se dobrovoljno prijave za učešće, kao i Javno-komunalnih preduzeća „Zelenilo“ i „Higijena“.

    U akciji će učestvovati i članovi Kulturno-umetničkih društva „Đetvan“ i „Tamaši Aron“, Fudbalskog kluba „Mladost“ iz Vojlovice, Atletskog kluba „Tamiš“, Udruženja panzionera iz Vojlovice, Dobrovoljnog vatrogasnog duštva Vojlovica, Lovačkog i golubarskog udruženja Vojlovica, kao i brojni vojlovački volonteri.

    MZ Vojlovica poziva sve Pančevce koji žele da se priključe dobrovoljnoj radnoj akciji da dodju u subotu, 4. jula u 9 časova u Vojlovicu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]