• Takmičenje u pecanju ribe udicom na plovak

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Takmičenje u pecanju ribe udicom na plovak, za decu do 15 godina, biće održano u nedelju, 07. avgusta, u okviru starčevačkih „Dana druženja“.  

    Ovo je drugo po redu, u sklopu „Dana druženja“, takmičenje u pecanju ribe za decu, koje priređuje Udruženje sportskih ribolovaca „Nadel“, i za koje je obezbeđen veliki nagradni fond

    Pravila takmičenja su obavezan štap od 3 ili 4 metra, i beli crv, glista ili hleb kao mamac. Prijava takmičara traje do 01. avgusta, a vrši se na 064/365-66-13 ili 064/666-02-45. 

    „Dani druženja“ su tradicionalna manifestacija koja se održava u Starčevu, i koju organizuju Mesna zajednica, Dom kulture, udruženja i sportski klubovi. Ovogodišnji 21. „Dani druženja“ održaće se u periodu od 28. jula do 13. avgusta, kada se očekuje ukupno 65 događaja.

    PANČEVO – Takmičenje u pecanju ribe udicom na plovak, za decu do 15 godina, biće održano u nedelju, 07. avgusta, u okviru starčevačkih „Dana druženja“.  

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]