• TRAFO-STANICA NA PUTU: Sve po propisima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kako nam je potvrđeno iz Gradske uprave trafo-stanica izgrađena na asfaltiranom putu u zaleđu stare Utve između Strelišta i Vojlovice nedaleko od starog utvinog aerodrome – izgrađena je po propisima i prema gradskim planovima.

    – Lokaciju za trafo stanicu određena je u skladu sa planskom dokumentacijom. Trafo-stanica je na parceli 6742/240 čija je namena parkovske površine i blokovsko zelenilo pa se tu može naći i trafo-stanica. Gradski sekretarijat coordinate je dobio od Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva i izdao građevinsku dozlovu Elektrovojvodini. Plan generalne regulacije na osnovu kojeg je ovakvo rešenje doneto je za Celinu 2 – Strelište sa hipodromom i Vojlovicom – a donet je 2012. godine, objasnio je gradski sekretar za urbanizam Slave Bojadžijevski.

    Trafo-stanica na asfaltnom putu podignuta je nedavno, a nadležni u Elektodistribuciji Pančeva objasnili su da su objekat podigli po utvrđenim koordinatama dobijenim od gradskih vlasti.

     

    Kako nam je potvrđeno iz Gradske uprave trafo stanica izgrađena na asfaltiranom putu u zaleđu stare Utve između Strelišta i Vojlovice nedaleko od starog utvinog aerodrome – izgrađena je po propisima i prema gradskim planovima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]