• Trg koštao 14,2 miliona – stare ploče idu za Kačarevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevo, 8. septembar – Radovi na platou ispred zgrade Gradske uprave, obližnjim stazama i Sokačetu, koji su počeli u avgustu, završeni su. Ocena direktorke JP Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva Maje Vitman je da će novi izgled doprineti boljem utisku koji predstavnici privrednih subjekata koji dolaze u Gradsku kuću ponesu sa sobom.

    Trg je rađen 1985. godine, a delom zatim i 2004. godine. U međuvremenu se sve promenilo. Želimo da idemo u korak sa vremenom. Dosta privrednih subjekata dolazi u Pančevo, a ovde stiču utisak o gradu. Radovi su ugovoreni za 14,7 miliona dinara sa PDV-om, a koštali su 14.250.000 dinara, izjavila je Maja Vitman.

    Direktorka Direkcije nije želela da komentariše navode LSV-a da je realna vrednost radova upola manja od ugovorenog iznosa.

    Ne bih to komentarisala. Postojala je javna nabavka. Bila su dva ponuđača. Izabran je onaj sa najnižom ponuđenom cenom, kratko je izjavila Vitman.

    Što se starog materijala, koji je skinut sa ovog prostora, tiče on je paletiran i delom će biti ustupljen Mesnoj zajednici Kačarevo za radove na tamošnjem jezeru i prostoru oko škole. 

    Radovi na platou ispred zgrade Gradske uprave, obližnjim stazama i Sokačetu koji su počeli u avgustu su završeni. Ocena direktorke JP Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva Maje Vitman je da će novi izgled doprineti boljem utisku koji predstavnici privrednih subjekata koji dolaze u Gradsku kuću ponesu sa sobom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo