• U novu školsku godinu sa savremenim toaletima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 4. avgust – Učenici i nastavnici Srednje poljoprivredne škole „Josif Pančić” u novoj školskoj godini biće u prilici da koriste šest renoviranih toaleta. Posao investicionog održavanja, u koji je Grad Pančevo preko Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva uložio nešto više od 2,8 miliona dinara, biće gotov za desetak dana. Praktično novi, što učenički što nastavnički toaleti, u prizemlju i na spratu centralne zgrade škole se finiširaju.

    Da radovi obuhvataju i zamenu dotrajalih cevi instalacija u toaletima, zamenu pločica, stolarije i sanitarija, naglasila je obilazeći školu „Josif Pančić” direktorka Direkcije Maja Vitman.

     

    Domaćin, direktor poljoprivredne škole Nenad Korać, zahvalio se gradu na uloženom novcu i Direkciji koja ovaj posao vodi, na efikasnosti. Prvo ozbiljno ulaganje u toalete izgrađene pre četiri decenije omogućiće učenicima i zaposlenima bolje uslove boravka i rada, naglasio je Korać.

    Završetak ovih radova u školi “Josif Pančić” očekuje se za desetak dana. Kako je direktorka Vitman naglasil, uporedo radova ima u još nekoliko osnovnih i srednjih škola u Pančevu, a za više neophodnih investicija u više obrazovnih objekata Direkcija priprema tehničku dokumentaciju.

    Da je priprema tehničke dokumentacije neophodna da bi se kvalitetno konkurisalo za sredstva kroz fondove različitih nivoa vlasti, pa i predpristupnih Evropske unije, složio se direktor Korać. Kako je objasnio, ideja na kojoj bi trebalo na taj način raditi u Poljoprivrednoj školi je izgradnja aneksa koji bi omogućio da se zatvore dva školska objekta koji su pre više decenija napravljeni kao privremeni.

    V. Đoković

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]