Rizla na putu Pančevo
Društvo

U Pančevu sve spremno za ledene dane sa vetrom

Izvor: 
Vladimir Đoković Čet, 05/01/2017 - 14:37
Posle jučerašnjeg dnevnog otopljavanja tokom noći usledilo je zahlađenje. Tokom noći bilo je kiše koja je prelazila u slabiji sneg što su prognostičari i najavljivali. Obilnijih padavina nije bilo. U petak i subotu očekuju nas mraz i jak vetar. Očekivana brzina vetra je 15 do 16 metara u sekundi što je 60 kilometara na sat.
 
Zimska služba “Vojvodinaputa” je u drugom stepenu pripravnosti. Svi putevi su očišćeni i prohodni. Tokom dana period bez mraza iskorišćen je za posipanje soli po saobraćajnicama.
Kako ističe Miodrag Milošević šef gradske službe za odbranu i vanredne situacije pored Vodovoda koji je u stalnom dežurstvu, dežura se i u Higijeni i u Zelenilu. Grad je obezbedio 15 tona soli koja je distribuirana seoskim komunalnim preduzećima i delom Higijeni.
 
U danima koji su pred nama najniža dnevna temperature biće u intervalu od -12 do -8 dok će najviša biti od -8 do -5 – najavili su prognostičari iz republičkog Hidrometeorološkog zavoda.


Najnovije vesti

Društvo

Jezero u Kačarevu uskoro spremno za goste

Letnja sezona se polako bliži, pa su i pripreme za aktivnosti kojima se svi najviše raduju u punom jeku. Jedno od omiljenih kupališta na teritoriji Pančeva, jezero u Kačarevu, će biti napunjeno

Zabava

OBJAVLJEN DNEVNI PROGRAM REVOLUTION FESTIVALA

Treće izdanje REVOLUTION festivala koje će biti održano od 1. do 3. juna u Temišvaru, okupiće fanove svih vrsta muzike, ali i ljubitelje različitih vrsta umetnosti. Nakon prošlogodišnjeg izdanja,