Rizla na putu Pančevo
Društvo

U Pančevu sve spremno za ledene dane sa vetrom

Izvor: 
Vladimir Đoković Čet, 05/01/2017 - 14:37
Posle jučerašnjeg dnevnog otopljavanja tokom noći usledilo je zahlađenje. Tokom noći bilo je kiše koja je prelazila u slabiji sneg što su prognostičari i najavljivali. Obilnijih padavina nije bilo. U petak i subotu očekuju nas mraz i jak vetar. Očekivana brzina vetra je 15 do 16 metara u sekundi što je 60 kilometara na sat.
 
Zimska služba “Vojvodinaputa” je u drugom stepenu pripravnosti. Svi putevi su očišćeni i prohodni. Tokom dana period bez mraza iskorišćen je za posipanje soli po saobraćajnicama.
Kako ističe Miodrag Milošević šef gradske službe za odbranu i vanredne situacije pored Vodovoda koji je u stalnom dežurstvu, dežura se i u Higijeni i u Zelenilu. Grad je obezbedio 15 tona soli koja je distribuirana seoskim komunalnim preduzećima i delom Higijeni.
 
U danima koji su pred nama najniža dnevna temperature biće u intervalu od -12 do -8 dok će najviša biti od -8 do -5 – najavili su prognostičari iz republičkog Hidrometeorološkog zavoda.


Najnovije vesti

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju

Društvo

Deo Pančeva sutra bez gasa

JP „Srbijagas“ obaveštava kupce na području Grada Pančeva, da će u petak, 21.07.2017. godine, u periodu od 10:30 do 19:00 časova, zbog intervencije na sanaciji oštećenja na gasnoj instalaciji u

Društvo
Flaširana voda

Deo Pančeva bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je ostao deo naselja Tip Stanko i zgrade "Pepeljare" između ulica Maksima Gorkog i Cara Lazara.
Društvo

Želite ljubimca? Udomite Malu! (FOTO)

MALA Živi na ulici u Topoli i niko ne zna kada se pojavila. Možda zato što je stalno u pokretu, mada se u poslednje vreme zadržava na jednom mestu – kod komšinice koja je redovno hrani i sipa joj