Društvo

U utorak potpisivanje ugovora u okviru projekta "Radnom praksom do novih radnih mesta u Južnom Banatu"

Izvor: 
013info Pet, 18/09/2015 - 15:23

U utorak, 22. septembra potpisivaće se ugovori između Grada Pančeva, 11 mentorskih preduzeća i mladih nezaposlenih lica u okviru prijekta "Radnom praksom do novih radnih mesta u Južnom Banatu". Preduzeća/institucije koje potpisuju ugovore su: Passage Group doo, Utva Milan Premasunac, Banatsko zrno doo, Hipra doo, Poco loco doo, HIP-Petrohemija ad, Idiss doo, Georad doo, Hol-net doo, Adecom group i Zavod za zaštitu spomenika kulture u Pančevu.

Projekat je namenjen nezaposlenim licima do 30 godina, koji će kod prijavljenih poslodavaca biti na praksi u trajanju od tri meseca i za to dobijati 18.000 dinara bruto.

Projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta, a sprovodi Grad Pančevo u partnerstvu sa Opštinom Plandište, Opštinom Kovačica i Regionalnim centrom za društveno ekonomski razvoj “Banat”. 

Najnovije vesti

Sport
Tamiš Pančevo - Mladost Zemun košarka KLS

Težak poraz „Tamiša" u Beogradu

Jedan od favorita za najviši plasman u Košarkaškoj ligi Srbije, ekipa beogradskog „Dinamika" u trećem kolu prvenstva ubedljivo je slavila protiv „Tamiša" rezultatom 78:55 (18:15; 21:19; 21:7; 18:

Sport

„Želji" bod u Sremskoj Mitrovici

Fudbaleri pančevačkog „Železničara" osvojili su bod u 11. kolu Srpske lige grupe „Vojvodina", pošto je duel sa ekipom „Radničkog" u Sremskoj MItrovici završen bez golova. Posle kiksa na svom