• Upis novih članova u školu mentalne aritmetike

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Posle kraće pauze Škola mentalne aritmetike „Malac genijalac” nastavlja sa upisom novih polaznikasvakog radnog dana od 16h-20h.

    Još malo mesta je ostalo u grupama, zato se postarajte da upišete vašeg malca na vreme!

    Škola mentalne aritmetike „Malac genijalac” zasnovana je na Menar mentalnoj aritmetici, koja predstavlja provereni program razvoja mentalnih sposobnosti kod dece. Ovaj program nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada stručnjaka iz oblasti edukacije i obrazovanja među kojima su bili psiholozi, pedagozi itd. Ovaj program vodi poreklo iz Istočne Azije i jedinstven je u Srbiji, a u preko 50 zemalja širom sveta koriste ga u edukaciji dece već dugi niz godina.

    Škola “ Malac Genijalac ” predstavlja program edukacije za decu uzrasta od 4. do 12. godine, jer se u tom periodu dečiji mozak najviše razvija i može u potpunosti da savlada ovu metodu računanja. Pored ovoga deca će unaprediti i svoju koncentraciju, pažnju, pamćenje, razmišljanje i rasuđivanje, čula i reflekse, kreativnost, vizualizaciju, maštu i naravno inteligenciju. Program rada se zasniva na korišćenju računaljke abakus, koja ima za cilj da aktivira obe moždane hemisfere. Nakon savladavanja rada na abakusu, deca su u stanju da obavljaju komplikovane računske operacije kao što su 135 + 74 + 463 – 28 + 183 – 48 = … bez ikakvih pomagala, isključivo misaonim putem, dajući tačan odgovor za par sekundi! Ovu sposobnost jednom usvojenu deca zadržavaju zauvek i mogu je uspešno koristiti celog života. 

    Info na : 062/622609

    Posle kraće pauze Škola mentalne aritmetike „Malac genijalac” nastavlja sa upisom novih polaznikasvakog radnog dana od 16h-20h.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo