Društvo

UPOZORENJE: Od petka jak vetar i niske temperature, JKP-ovi u pripravnosti

Pančevo, Čet, 05/01/2017 - 14:07
Aleksandar Stojković

Na osnovu hidrometeorološkog upozorenja izdatog 05.01.2017. godine od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda, od petka, 06.01.2017. godine očekuje se pojačan severni i severozapadni vetar, povremeno jak sa udarima do 60 km/h. Tokom dana pretežno oblačno, uglavnom suvo sa temperaturom od -10 do -7 stepeni. Od subote vetar u slabljenju, a do utorka uglavnom suvo uz moguće slabo provejavanje snega sa najvišom temperaturom do -3 S. 

Gradski Štab za vanredne situacije Grada Pančeva obaveštava građane da je naloženo javno-komunalnim preduzećima u Gradu Pančevu i naseljenim mestima da budu u pripravnosti sa ciljem preduzimanja mera u slučaju potrebe. Takođe, glavna autobuska stanica od petka, 06. januara biće otvorena 24 časa. Pozivamo građane da prate informacije o vremenskoj prognozi i upozorenjima izdatim od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 Najnovije vesti

Srbija

Nema uglja, Srbiji prete restrikcije

Na deponiji Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu u ovom trenutku nema dovoljno uglja za proizvodnju struje, zbog čega se Srbija u novembru može suočiti sa restrikcijama električne energije,

Sport

Ragbi dan u Starčevu

U nedelju 21. maja Starčevo je bila prestonica srpskog ragbija. Okupile su se četiri generacije ragbista i uveličale ovu sportsku manifestaciju.