Društvo

UPOZORENJE: Od petka jak vetar i niske temperature, JKP-ovi u pripravnosti

Pančevo, Čet, 05/01/2017 - 14:07
Aleksandar Stojković

Na osnovu hidrometeorološkog upozorenja izdatog 05.01.2017. godine od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda, od petka, 06.01.2017. godine očekuje se pojačan severni i severozapadni vetar, povremeno jak sa udarima do 60 km/h. Tokom dana pretežno oblačno, uglavnom suvo sa temperaturom od -10 do -7 stepeni. Od subote vetar u slabljenju, a do utorka uglavnom suvo uz moguće slabo provejavanje snega sa najvišom temperaturom do -3 S. 

Gradski Štab za vanredne situacije Grada Pančeva obaveštava građane da je naloženo javno-komunalnim preduzećima u Gradu Pančevu i naseljenim mestima da budu u pripravnosti sa ciljem preduzimanja mera u slučaju potrebe. Takođe, glavna autobuska stanica od petka, 06. januara biće otvorena 24 časa. Pozivamo građane da prate informacije o vremenskoj prognozi i upozorenjima izdatim od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.