• Uskoro kolektivno venčanje u Dolovu!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kolektivno venčanje biće održano 1. septembra 2018. god. na platou ispred Doma kulture u sklopu XIX dolovačke „Štrudlijade“, a uz podršku Grada Pančeva. Na ideju o organizovanju ovakvog događaja došla je matičarka Dragana Šašić, koja će venčati zainteresovane parove, a veliku pomoć pri realizaciji ovog poduvata pružaju Dom kulture, Mesna zajednica i Udruženje žena „Dolovke“.

    Dragana Marić, predsednica Udruženja „Dolovke“, prenela nam je podatak koji govori da su roditelji dece upisane u zabavište u 80% slučajeva nevenčani – Mi, „Dolovke“, želimo da sačuvamo tradiciju i instituciju braka, pa pozivamo mladence da se prijave. Ceremoniju venčanja fotografisaće fotoreporter portala 013info Aleksandar Stojković, nakon čega sledi svečani ručak.  

    Zainteresovani mladenci mogu se prijaviti do polovine avgusta, a jedini uslov je da žive u Dolovu. Starosna granica ne postoji, a za rešenje svih nedoumica mogu se obratiti Mesnoj Zajednici Dolovo. Po nepisanom pravilu ovakvi događaji rezervisani su za velike gradove, te je ovo prvi put da se kolektivno venčanje organizuje u Dolovu, selu koje će uskoro postati primer izuzetka.

    Ukoliko neki salon venčanica ili cvećara želi da ohrabri i pruži podršku ljudima kojima 1. septembar treba zvanično da postane srećan početak dugog i lepog zajedničkog života, dovoljno je da se obrate navedenim organizatorima kolektivnog venčanja, jer znamo svi da svečane bele haljine i malo cveća stvaraju najlepše uspomene svakoj nevesti.

     

     

    Kolektivno venčanje biće održano 1. septembra 2018. god. u Mesnoj zajednici Dolovo, a uz podršku Grada Pančeva. Na ideju o organizovanju ovakvog događaja došla je matičarka Dragana Šašić, koja će venčati zainteresovane parove, a veliku pomoć pri realizaciji ovog poduvata pružaju Dom kulture, Mesna zajednica i Udruženje žena „Dolovke“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]