• Vozom do belocrkvanskih jezera

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    „Železnice Srbije“ ovog vikenda (subota, 4. i nedelja, 5. jul) uvode u saobraćaj turistički voz na relaciji Vršac – Bela Crkva – Vršac, koji će voziti putnike do beocrkvanskih jezera.

    Pančevci koji žele da posete belocrkvanska jezera mogu krenuti redovnim vozom za Vršac iz stanice Beograd Dunav u 7.19 (iz stanice “Pančevo glavna” voz polazi u 07:56) sati sa dolaskom u stanicu Vršac u 9.10 sati, dok je polazak iz stanice Vršac u 18.45 sati i dolazak u stanicu Beograd Dunav u 20.37 sati.

    Cena povratne karte od Pančeva je 710 dinara.

    Povratna za decu od 6 do 14 godina košta 456 dinara.

    Deca do 6 godina prevoze se besplatno ukoliko putuju sa osobom koja ima voznu kartu. Jedan putnik može da povede maksimalno jedno dete koje se prevozi besplatno, ukoliko se ne zahteva posebno mesto za dete.

    U vozu je omogućen prevoz bicikala, a cena karte iznosi 100 dinara po biciklu. Kupljena karta za bicikl važi u oba smera.

    Karte za turistički voz mogu se kupiti samo na dan putovanja.

    U ovom turističkom vozu omogućen je i prevoz osoba sa posebnim potrebama do stajališta Straža, gde ribolovačko društvo iz Vršca organizuje boravak ovih osoba na uređenoj stazi za pecanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]