• Vuk dobio laptop za uspeh na Evropskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Vuku Goluboviću, učeniku šestog razreda Osnovne škole „Dositej Obradović“ iz Omoljice, koji je osvojio je četvrto mesto na Evropskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“, u sredu, 24. februara 2016. godine, na sednici Komiteta za bezbednost saobraćaja grada Pančeva, zamenik gradonačelnika i predsednik Komiteta Saša Levnajić uručio je nagradu – laptop. Vuk je osvojio je četvrto mesto na Evropskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“, koje je održano od 3. do 5. septembra 2015. godine u Beču i na kom su učestvovali učenici iz 23 evropske zemlje. Prethodno, Vuk je osvojio prvo mesto na Opštinskom i na Okružnom takmičenju, kao i na Republičkom takmičenju, na kom je osvojio 294 boda od ukupno 300.

    Saša Levnajić čestitao je Vuku u ime Komiteta na izuzetnim rezultatima i poželeo mu još uspeha na narednim takmičenjima, a profesor Miodrag Tasić, koji je Vuka pripremao i za Republičko i za Evropsko takmičenje, zahvalio se na nagradi u Vukovo i svoje ime i istakao da Osnovna škola „Dositej Obradović“ već duži niz godina učestvuje na Evropskom takmičenju, te da je pre četiri godine njihov učenik osvojio sedmo mesto. Škola je, takođe, prethodne godine na Opštinskom takmičenju zauzela prvo mesto.

    Komitet za bezbednost saobraćaja obezbedio je Vuku nagradu u vidu laptop računara i nastaviće da podržava interesovanje i angažovanje učenika, njihovih nastavnika i obrazovnih ustanova u vidu učešća na takmičenjima u oblasti saobraćaja, kao jednog od načina edukacije mladih u cilju povećanja nivoa bezbednosti u saobraćaju.

    Vuku Goluboviću, učeniku šestog razreda Osnovne škole „Dositej Obradović“ iz Omoljice, koji je osvojio je četvrto mesto na Evropskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“, u sredu, 24. februara 2016. godine, na sednici Komiteta za bezbednost saobraćaja grada Pančeva, zamenik gradonačelnika i predsednik Komiteta Saša Levnajić uručio je nagradu – laptop. Vuk je osvojio je četvrto mesto na Evropskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“, koje je održano od 3. do 5. septembra 2015. godine u Beču i na kom su učestvovali učenici iz 23 evropske zemlje. Prethodno, Vuk je osvojio prvo mesto na Opštinskom i na Okružnom takmičenju, kao i na Republičkom takmičenju, na kom je osvojio 294 boda od ukupno 300.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]