Društvo

Zalihe krvi su na minimumu!

Pančevo, Sre, 15/07/2015 - 06:32
Zalihe krvi u Službi za transfuziju u Pančevu su na minimumu. Krvi ima za naredna dva do tri dana, umesto za uobičajenu rezervu od sedam dana, izjavila je dr Radmila Railić Ristovska, transfuziolog. Leti je bolnici i pacijentima krv potrebnija nego zimi, a upravo leti je mnogo manje davalaca. Zato iz Službe za transfuziju apeluju na davaoce da dođu do Službe za transfuzijeu i davanjem krvi pojačaju zalihe za naredne dane. U sredu, 15. jula, krv će dati radnici u JKP “Zelenilo”. U četvrtak, 16. jula, akcija dobrovoljnog davanja krvi biće organizovana od 8 do 10 sati u prostorijama Doma kulture Glogonj. U utorak, 21. jula, akcija će biti organizovana u prostorijama MZ Kotež. Krv u Službi za transfuziju možete dati radnim danima od 7 do 15 sati.

Najnovije vesti

Sport
Tamiš Pančevo - Mladost Zemun košarka KLS

Težak poraz „Tamiša" u Beogradu

Jedan od favorita za najviši plasman u Košarkaškoj ligi Srbije, ekipa beogradskog „Dinamika" u trećem kolu prvenstva ubedljivo je slavila protiv „Tamiša" rezultatom 78:55 (18:15; 21:19; 21:7; 18:

Sport

„Želji" bod u Sremskoj Mitrovici

Fudbaleri pančevačkog „Železničara" osvojili su bod u 11. kolu Srpske lige grupe „Vojvodina", pošto je duel sa ekipom „Radničkog" u Sremskoj MItrovici završen bez golova. Posle kiksa na svom