Od 22. do 23. juna

Zatvaranje jedne saobraćajne trake na Pančevačkom mostu

Pančevo, Sre, 22/06/2016 - 13:15
Ivana Predić

Od danas, 22. juna od 22 sata do sutra, 23. juna, do 5 sati na delu državnog puta I B reda broj 10, Pančevački most,u smeru Beograd - Pančevo, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza i presvlačenje asfaltom službenog prolaza, saopštavaju iz JP ,,Putevi Srbije“.

Radovi će se izvoditi u levoj saobraćajnoj traci koja će na tom delu biti zatvorena za saobraćaj i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Iz JP ,,Putevi Srbije“ mole sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Najnovije vesti

Sport

Sanja Marić pobednica Krosa RTS-a

Atletski klub „Tamiš" je uspešno okončao ovogodišnju seriju Krosa RTS-a nastupom na Krosu u Požarevcu. Na tri takmičenja osvojeno je ukupno 10 medalja, a učestvovalo je četiri atletičara.

Sport
Kris Kros Pančevo

Poraz Kris Krosa od Svetog Đorđa

KK Kris Kros  je u okviru 4.kola 1 MRL-Sever ugostio lidera na tabeli i glavnog favorita za ulazak u drugu ligu , tim KK Sveti Đorđe (Žitište ).Gledaoci su imali prilike da vide snažan i dobro

Kultura
Seoba Srba Paja Jovanović Narodni muzej Pančevo

Seoba Srba pred Novosađanima

Remek–delo Paje Jovanovića „Seoba Srba“, koje se nalazi u fundusu Narodnog muzeja Pančevo biće izloženo u Muzeju Vojvodine od 26. oktobra do 13. novembra. Prilika da Novosađani uživaju u slici,