• ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE: Pančevačka voda u Kačarevu ispravna

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Od 1. januara gradski Vodovod preuzeo je vodosnabdevanje i Kačareva. Pojedini Kačarevci posumnjali su u kvalitet vode za piće koja im više ne stiže iz lokalnog seoskog JKP “Kačareva” već iz centralnog sistema za vodosnabdevanje Pančeva.

    Kakva je voda pitali smo u Zavodu za javno zdravlje u Pančevu.

    – Prvu analizu obavili od kada je gradski Vodovod preuzeo distribuciju u Kačarevu imali smo 16. januara. Voda je ispravna. Sledeća analiza je 20. februara. Ranije smo analize obavljali za sistem snabdevanja vodom koji je držalo kačarevačko komunalno preduzeće a ove sada analize su na novim mestima za uzorkovanje koje je u skladu sa propisima odredio gradski vodovod. Broj mesta je uobičajen za veličinu naseljenog mesta, izjavila je dr Ljiljana Lazić direktorka Zavoda za javno zdravlje.

    Od 1. januara gradski Vodovod preuzeo je vodosnabdevanje i Kačareva. Pojedini Kačarevci posumnjali su u kvalitet vode za piće koja im više ne stiže iz lokalnog seoskog JKP “Kačareva” već iz centralnog sistema za vodosnabdevanje Pančeva. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]