Društvo

ZBOG RADOVA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA: Izmenjena trasa kretanja ATP autobusa

Pančevo, Sub, 03/12/2016 - 18:27
Mirjana Marić Veličković

Pročitajte tekst na mađarskom jeziku.

U ponedeljak, 5. decembra 2016. godine, doći će do zatvaranja dela ulice Dimitrija Tucovića, od ulice Ive Kurjačkog do Knićaninove ulice.

Za vreme radova biće izmenjena trasa kretanja ka sledećim pravcima:

U smeru ka Jabuci, Opovu, Kačarevu i potez prema Samošu vozila ATP-a kretaće se ulicama Dimitrija Tucovića, Ive Kurjačkog, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje redovnom trasom.

Linija 2, kretaće se ulicama Dimitrija Tucovića, Ive Kurjačkog, Svetog Save, Knićaninova i dalje redovnom trasom. U povratku obrnutim redom.

U smeru iz Jabuke i Kačareva, ulicama Svetozara Šemića, Svetog Save, Ive Kurjački, Dimitrija Tucovića i dalje redovnom trasom.

U smeru iz pravca Opova, Glogonja i Samoša ulicama Svetozara Šemića, Svetog Save i AS.

Za vreme radova neće se koristiti sledeća stajališta:

Preobraženjska crkva, Gornji mlin i Knićaninova 1.

Tokom radova u oba smera biće uvedeno stajalište u ulici Svetog Save kod SUP-a.Najnovije vesti

PR

Pravilan odabir naočara

Osim koži, sunce tokom leta šteti i našim očima. Zato izlaganje sunčevoj svetlosti osim povoljnih efekata na organizam, može izazvati i niz kratkoročnih i dugoročnih posledica, te je neophodno da

Zabava

Još samo sedam dana do Exita!

Ovogodišnje EXIT Leto ljubavi uveliko je počelo, a od novog izdanja EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi deli nas još samo sedam dana! Ovogodišnji EXIT proslaviće 50 godina čuvenog Leta

Srbija

Dinar na maksimumu u ovoj godini

Dinar je prema evru jači za 1,2 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou je jači za 2,0 procenta. Od početka godine, dinar je prema evru porastao za 1,8 posto.