• Zeleni čas u OŠ „Stevica Jovanović“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje „Omladinska zona“ Pančevo koje sprovodi projekat Avantura Zelembaća održaće u sredu, 6. februara Zeleni čas učenicima odeljenja II 2 OŠ „ Stevica Jovanović“.

    Prethodni Zeleni čas održan je u OŠ „ Đura Jakšić“ u sredu, 31. januara. Kroz igru i zabavu deca su saznala kako mogu i sami da učestvuju u očuvanju životne sredine. Radionici su prisustvovali učenici II 2 i III 2.

    Avantura Zelembaća je koncept edukativne nastave koja obuhvata oblasti biologije, ekologije i zaštite životne sredine, namenjen deci predškolskog i školskog uzrasta. Nastava se sprovodi u centru za ribarstvo i primenjenu hidrobiologiju „Mali Dunav“ Oglednog dobra Poljoprivrednog Fakulteta na Radmilovcu u prirodnom okruženju, interaktivno. Na ovim susretima deca imaju priliku da pitaju, kažu i osete sve što ih interesuje, a u vezi je sa prirodom, njenim zakonitostima i zaštitom životne sredine.

    U okviru edukacije imperativ se daje interaktivnom učenju i istraživanju i uz mlade naučne saradnike deca dobijaju potpunu informaciju baš o onom segmentu prirodnih zakonitosti koji su ključni za očuvanje same prirode. 

    Udruženje „Omladinska zona“ Pančevo koje sprovodi projekat Avantura Zelembaća održaće u sredu, 6. februara Zeleni čas učenicima odeljenja II 2 OŠ „Stevica Jovanović“. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]