Sneško Belić Zelenilo Pančevo
Ekonomija

JKP ZELENILO: Planirali 10 miliona, ostvarili 21 milion gubitka

Pančevo, Sre, 31/08/2016 - 11:35
Vladimir Đoković

Pančevo, 31. avgust – Prema podacima objavljenim u Informaciji o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja gradskih preduzeća u prvoj polovini 2016. godine, sa najvećom dubiozom radilo je JKP  „Zelenilo”.

U ovom periodu, „Zelenilo" je planiralo više od 231 milion prihoda, a ostvarilo 226 miliona dinara. Rashode planirane na 241,5 milion, „Zelenilo” je premašilo i za pola godine stiglo do 247,7 miliona dinara. Prema planu za ovu polovinu godine „Zelenilo” je predviđalo negativan poslovni rezultat od 10 miliona dinara. Ono što je ostvareno je gubitak od gotovo 21,5 miliona dinara.

Tokom jula ove godine, dakle posle kraja prvog polugodišta, usledila je i smena na čelu „Zelenila”. Ostavku na mesto direktora podneo je Dragan Katuca, a novi vršilac dužnosti direktora postala je Vladislava Čolić.

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do