• Nagrada „EKO Biznis partner 2016” dodeljena „Azotari”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U okviru dodele regionalnih nagrada „Biznis partner 2016“, kompaniji HIP Azotara iz Pančeva uručeno je priznanje „EKO Biznis partner 2016“ za pokazanu izuzetnu ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine, u sredu 8. juna, u Hotelu Metropol u Beogradu.

    Pod sloganom „U biznisu kao i u životu najvažniji partner” kompanija „Mass media international” dodelila je regionalne nagrade kompanijama i institucijama koje u svom poslovanju neguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici i poštuju ekološke norme.  Ova nagrada se dodeljuje već 22 godine, a specifičnost je u činjenici da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterijume. 

    Nagrada „EKO Biznis partner 2016“ uručena je direktoru HIP Azotare Miljanu Đuroviću, na događaju je prisustvovao i gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, kao i brojni privrednici, članovi diplomatskog kora i ličnosti iz javnog života. 

    Više o ovom događaju pogledajte ovde.

     

    Uručene regionalne nagrade kompanijama i institucijama koje u svom poslovanju neguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici i poštuju ekološke norme. Među nagrađenima je i pančevačka „Azotara”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]