• „Pančevac“ prodat Auto centru „Zoki“ za 238.000 evra

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nedeljnik „Pančevac“ prodat je danas za 238.000 evra Auto centru „Zoki“ iz Pančeva, čiji je zakonski zastupnik Zoran Peševski.

    Na aukciji su učestvovali i drugoplasirani konzorcijum u sastavu Melita Popović i Nikola i Lazar Dangubić, koji su ponudili 233.000 evra, dok je treći ponuđač Nenad Živković iz Pančeva licitirao do 188.000 evra. Četvrta po visini od 72.000 evra bila je ponuda Bora Durakovića, vlasnika firme „Yunirisk“ iz Beograda.

    Agencija za privatizaciju uslovno je proglasila Auto centar „Zoki“ za kupca „Pančevca“, a ugovor o kupoprodaji biće potpisan naknadno, u roku od 15 dana nakon provere regulatornih tela i nakon uplate preostale sume novca.

    Budući vlasnik „Pančevca“, Zoran Peševski u izjavi za RTV Pančevo rekao je da je zadovoljan kupovinom pančevačkog nedeljnika i najavio širenje „Pančevca“ na ceo južnobanatski region.

    Dragana Lalović

    Nedeljnik „Pančevac“ prodat je danas za 238.000 evra Auto centru „Zoki“ iz Pančeva, čiji je zakonski zastupnik Zoran Peševski. Na aukciji su učestvovali i drugoplasirani konzorcijum u sastavu Melita Popović i Nikola i Lazar Dangubić, koji su ponudili 233.000 evra, dok je treći ponuđač Nenad Živković iz Pančeva licitirao do 188.000 evra. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]

    PANČEVO: Od četvrtka suzbijanje larvi komaraca

    Društvo za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju EKO-SAN PLUS D.O.O. započeće tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji grada Pančeva od četvrtka, 4. aprila. […]