• Pančevački privrednici na XVI sajmu „INOCOOP 2015” u Zrenjaninu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Od 27. do 29. avgusta, u Zrenjaninu je održan šesnaesti Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva, INOCOOP 2015.

    Ovogodišnji sajam okupio je više od 200 učesnika – privrednih društava, preduzetnika, zadruga, organizovanih poljopirevrednih proizvođača, komora, zavoda iz zemlje i regiona.  U organizaciji Regionalne privredne komore Pančevo, predstavio se deo privrede Južnog Banata nastupom na zajedničkom štandu. Na ovogodišnje sajmu nastupilo je preko 120 izlagača iz zemlje i gosti iz Rumunije, Mađarske, BIH, Italije, Hrvatske. Sajam je svečano otvorila ministarka poljoprivrede u Vladi Republike Srbije dr Snežana Bogosavljević Bošković.

    Na južnobanatskom zajedničkom štandu nastupilo je ukupno 5 privrednih subjekata iz oblasti hemijske, metalske i građevinske industrije. Zajednički su nastupili proizvođač kućne hemije „BRIXOL-KUĆNA HEMIJA“ doo iz Vršca „INOX-PRERADA“ iz Pančeva sa svojim proizvodima – bojlerima marke „DOM“, „BRAKO WIRE“ iz Pančeva sa svojom paletom žičanih proizvoda i „SILEX“ sa svojim proizvodima namenjenim završnim radovima u građevinarstvu i koji je u značajnoj meri već zastupljen na tom tržištu. Posebnu pažnju je privukao „ALPIS“ sa svojim proizvodom etil-alkohol. 

    INOCOOP je najposećeniji regionalni privredni sajam u Vojvodini koji je u prethodnih 15 godina okupio 2560 izlagača iz zemlje i inostranstva. Po strukturi izlagača, dominira proizvodna delatnost, a ostatak predstavljaju turističke i uslužne delatnosti. Sajam je posetilo više od 30.000 ljudi. 

    Na južnobanatskom zajedničkom štandu nastupilo je ukupno 5 privrednih subjekata iz oblasti hemijske, metalske i građevinske industrije. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]