• PANČEVO: Azotara od fabričkog održavanja formira novo preduzeće

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    HIP Azotara je u procesu formiranja novog preduzeća. Kako nam je potvrdio Mile Bosnić, pomoćnik direktora Azotare za marketing i odnose sa javnošću služba održavanja u Azotari, prerašće u novo preduzeće. Odluka je doneta, a proces registracije je u toku – objasnio je Bosnić.

    Nedavno iz HIP Azotara izdvojena je fabrička luka koja je sa transportnim čvorom postala “Specijalna luka” doo. Deo zaposlenih se tako našao kod novog poslodavca, ali istog direktorka jer je na čelo “Specijalne luke” imenovan Miljan Đurović, generalni direktor HIP Azotare.

    HIP Azotara je i u setu državnih preduzeća čiju prodaju je oglasila Vlada Srbije na samom kraju marta ove godine. Zainteresovani partneri pozvani su da pošalju pismo o namerama za više fabrika u hemijskoj industriji među kojima su i Azotara i Petrohemija. Mile Bosnić kaže da su i pre ovog poziva postojala interesovanja za Azotaru od strane kompanija iz Indije, Mađarske, Rusije, Kazahstana i Azerbejdžana.

    – Poslednjih dana nije bilo dolazaka zainteresovanih u Azotaru. Moguće je da su bili ranije i da već imaju dovoljno informacija. Očekujemo da posle praznika predstavnici zainteresovanih kompanija dođu. Videćemo – zaključio je Mile Bosnić, pomoćnik direktora HIP Azotare.

    HIP Azotara je u procesu formiranja novog preduzeća. Kako nam je potvrdio Mile Bosnić, pomoćnik direktora Azotare za marketing i odnose sa javnošću služba, održavanja u Azotari prerašće u novo preduzeće. Odluka je doneta, a proces registracije je u toku – objasnio je Bosnić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]