• PANČEVO: Azotara osnovala novu firmu „HIP-Održavanje“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    HIP “Azotara” osnovala je novu firmu – HIP-održavanje. Kod Agencije  za privredne registre zavedeno je da firma počela sa radom 13. aprila 2017. godine. Direktor je Slobodan Tomović a osnivački kapital koji je Azotara, inače jedini vlasnik HIP-održavanja, uplatila još u februaru je 100 dinara. Kao i Azotara i HIP-održavanje je društvo sa ograničenom odgovornošću.

    Ovo je druga firma koju je Azotara osnovala. Prvo je osnovana “Specijalna luka” na prostoru i sa imovinom azotarske luke. Njen prvi direktor je generalni direktor Azotare Miljan Đurović. Direktor HIP – održavanja Tomović istovremeno je i član Nadzornog odbora HIP Azotare.

    Azotara je jedna od kompanija za koju Vlada Republike Srbije traži strateškog partnera – novog vlasnika. Oglas kojim se traži od zainteresovanih kompanija pismo o namerama objavljen je krajem marta ove godine. 

    HIP Azotara osnovala je novu firmu – HIP-održavanje. Kod Agencije  za privredne registre zavedeno je da firma počela sa radom 13. aprila 2017. godine. Direktor je Slobodan Tomović a osnivački kapital koji je Azotara, inače jedini vlasnik HIP-Održavanja, uplatila još u februaru je 100 dinara. Kao i Azotara i HIP-održavanje je društvo sa ograničenom odgovornošću.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija