Ekonomija

PANČEVO: “Burjan” kvalitetom osvojio Novosadski sajam

Pančevo, Ned, 20/05/2018 - 09:20
Vladimir Đoković

 

Mesara “Burjan” iz Pančeva osvojila je četiri vredna priznanja za kvalitet proizvoda na Novosadskom sajmu. Zlatna medalja za domaću pančetu, zlatna medalja za pileću viršlu, zlatna medalja za izletničku kobasicu i plaketa novosadskog sajma za kvalitet ocenjenih proizvoda dodeljeni su “Burjanu” u petak. Priznanja je u ime ove porodične kompanije primila Marija Orsić.

- Nama je svakako čast što smo postigli ovakav uspeh i dobili priznanje Novosadskog sajma koji je jedan od eminentnih sajmova  u našem okruženju. Želeli smo nagrade, ne možemo da kažemo da smo ih očekivali, hvala im na tome što su prepoznali kvalitet i naš trud. Mi smo jedno malo porodično preduzeće koje ide napred i ovakva priznanja nam daju snagu da se borimo sa konkurencijom, da se trudimo da sve bude kako treba i da bude vrhunskog kvaliteta. Drago nam je što smo dobili priznanja koja to potvrđuju. To će nam omogućiti da se i dalje trudimo a da naš trud bude krunisan uspehom, izjavila je Marija Orsić.

Za “Burjan” kvalitet je najbitniji.

- Mi i dosadašnje potrošače zadržavamo kvalitetom a novi potrošači će prepoznati kvalitet naših proizvoda u budućem vremenu. To su naše nagrade za trud i savestan rad, zaključila je Marija Orsić iz kompanije “Burjan”.

Na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu ove godine predstavili su i Almeks, Fabrika stočne hrane Jabuka i Dajmond.Marketing

Najnovije vesti