• PANČEVO: Ko i koliko plaća južnobanatsku razvojnu agenciju?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradsko veće Pančeva složilo se sa tekstom ugovora o godišnjoj članarini osnivača novoformirane Regionalne razvojne agencije Južni Banat d.o.o. čije je sedište u Pančevu. Grad Pančevo će uplatiti godišnju članarinu od 23,9 miliona dinara, a Grad Vršać je uplatiti 10,7 miliona dinara u 2017. godini.

    Članarina opštine Kovin je 6,4 miliona dinara, opštine Kovačica – 4,9 miliona, Alibunara-3,1 milion dinara, Bele Crkve gotovo 3,2 miliona dinara, Plandišta – 2 miliona i Opova – 1,8 miliona dinara.

    Suosnivači razvojne agencije Južni Banat su i pančevački “Finnet ižennjering” i vršački “Hiteam”. Ova dva privatna društva sa odgraničenom odgovornošću u 2017. godini platiće na ime članarine po 30.000 dinara.

    Gradsko veće Pančeva složilo se sa tekstom ugovora o godišnjoj članarini osnivača novoformirane Regionalne razvojne agencije Južni Banat d.o.o. čije je sedište u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]