• PANČEVO: Marko Ćulibrk novi direktor okružne privredne komore

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Odlukom predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža za novog direktora Privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga imenovan je Marko Ćulibrk, predsednik Skupštine Privredne komore Srbije.

     

    Marko Ćulibrk rođen je1958. godine. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Doktor je ekonomskih nauka. Profesionalnu karijeru je započeo u Industriji konfekcije „Kluz”,gde je u period  od 1995. do 2003. obavljao funkciju generalnog direktora. Narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije bio je od 2000. do 2004. godine. Član Upravnog odbora Nacionalne službe za zapošljavanje bio je u periodu od  2004. do 2007. godine – navodi se u biografiji novog direktora koju smo dobili od privredne komore Južnobanatskog okruga.

    Funkciju zamenika predsednika Upravnog odbora Direkcije za gradsko građevinsko zemljište Beograda obavljao je od 2008. do 2010. godine. Za generalnog direktora preduzeća „Ateks a. d. –Pronto moda” imenovan je 2006. godine. Od 2009. do decembra 2012. obavlja funkciju predsednika Upravnog, a potom i Nadzornog odbora kompanije „Dunav osiguranje”,kada je izabran za v. d. Generalnog direktora te kompanije. Za predsednika Skupštine Privredne komore Srbije izabran je 2011. godine. Svoju karijeru obogatio je objavljivanjem velikog broja naučnih radova – detalji su iz biografije novog direktora komore Marka Ćulibrka.

    Marko Ćulibrk je direktor Privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga od 1. januara 2018. godine. Dosadašnji VD direktora Dragan Bosilj, koji je više od trinaest godina proveo na čelu Regionalne privredne komore Pančevo je i dalje zaposlen u Privrednoj komori Srbije.

     

    Odlukom predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža za novog direktora Privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga imenovan je Marko Ćulibrk, predsednik Skupštine Privredne komore Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]