• PANČEVO: Uskoro Dan polja Instituta „Tamiš“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Institut „Tamiš“ organizuje 24. avgusta na oglednom polju, koje se nalazi na devetom kilometru puta ka Vršcu Dan polja. Ovo je drugi Dan polja ove godine, takozvani jesenji.
    Svake godine organizujemo dva puta godišnje Dan polja. Jesenji Dan polja kukuruza, suncokreta, soje i šećerne repe je prilika za poljoprivrednike da se upoznaju sa rezultatima brojnih mikro i makro ogleda koje vršimo. Naši stručnjaci upoznaće ratare sa rezultatima proizvodnje, ali će čuti i sugestije proizvođača – poručuje Nenad Živković, rukovodilac oglednog polja.
    Na Danu polja može se mnogo toga saznati i zato pozivamo sve one koje interesuje unapređenje proizvodnje da od 11 časova budu na Oglednom polju – kaže Bogdan Garalejić, rukovodilac Savetodavne službe.
    Sem rezultata ogleda iz ratarske proizvodnje, voćari će biti upoznati sa ostvarenjima u voćnjaku Instituta „Tamiš“, a savete će im dati Vladimir Čolović, mladi stručnjak, koji je savladao mnoge tajne voćarske proizvodnje.

     

    Institut „Tamiš“ organizuje 24. avgusta na oglednom polju, koje se nalazi na devetom kilometru puta ka Vršcu Dan polja. Ovo je drugi Dan polja ove godine, takozvani jesenji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]