• SAOPŠTENJE AZOTARE: Radimo bez poremećaja – plate se isplaćuju redovno

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

     

    U drugom kvartalu tekuće godine svi pogoni „HIP-Azotare“ Pančevo rade optimalnim instalisanim kapacitetima bez bilo kakavih industrijskih poremećaja ili debalansa, konstatuje se na početku informacije koju je portalu 013info poslala informativna služba HIP “Azotara”

    Kako se kompanija približava datumu za izvođenje redovnog godišnjeg remonta postrojenja, ključni  Pogon « Amonijak III » biće zaustavljen 1. avgusta, a potom sukcesivno i svi ostali pogoni. Sa zaustavljanjem « Amonijaka III » biće zaustavljen i Pogon  « Karbamid », dok će pogoni za proizvodnju azotne kiseline  i KAN biti u funkciji do 15. avgusta, da bi kompanija po završenom remontu,  krajem septembra,  ponovo spremno pokrenula proizvodnju, odgovoreno je na naše interesovanje o proizvodnji i platama u Azotari.

    Zarade radnika isplaćuju se redovno zaključno sa junskom zaradom.  I sve ostale aktivnosti u kompaniji « HIP-Azotara » Pančevo teku prema predviđenim planovima i programima, navedeno je na kraju informacije koja nam je stigla 24. jula.

    U drugom kvartalu tekuće godine svi pogoni „HIP-Azotare“ Pančevo rade optimalnim instalisanim kapacitetima bez bilo kakavih industrijskih poremećaja ili debalansa, konstatuje se na početku informacije koju je portalu 013info poslala informativna služba HIP “Azotara”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]