• Stočna hrana iz Jabuke – najbolja!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kada su zatvorena vrata 85. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, izlagači su nastavili da sagledavaju efekte. Najveće priznanje za izložene proizvode od južnobanatskih kolketiva, dobila je Fabrika stočne hrane Jabuka, kojoj je u konkurenciji proiuzvoda stočne hrane pripao Veliki šampionski pehar za kvalitet.

    – Na ovoj sajamskoj manifestaciji Fabrika stočne hrane predstavila je proizvode gotovih smeša, vitaminske smeše i hranu za kućne ljubimce .Štand fabrike stočne hrane bio je izuzetno posećen, kako od starih kupaca, tako i od ljudi koji su se interesovali za proizvode iz fabrike, – kaže Snežana Radaković iz Fabrike stočne hrane.

    Inače, ova fabrika je osnovana 1966. godine,a  poznata je širom bivše Jugoslavije. Proizvodi stočnu hranu u raznim pakovanjima od 10 kilograma do rinfuza. Od 2014. godine Fabrika stočne hrane deluje u sistemu „Almeks“, a godišnja proizvodnja koncentrata premašuje 65.000 tona.

    Kada su zatvorena vrata 85. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, izlagači su nastavili da sagledavaju efekte. Najveće priznanje za izložene proizvode od južnobanatskih kolketiva, dobila je Fabrika stočne hrane Jabuka, kojoj je u konkurenciji proiuzvoda stočne hrane pripao Veliki šampionski pehar za kvalitet.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija