• Verbić: Nastavljaju se razgovori sa sindikatima prosvete

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ministar prosvete Srdjan Verbić izjavio je u petak, 26. februara da je Vlada Srbije ispunila veći deo iz Sporazuma o prekidu štrajka, koji je potpisan prošle godine i da će se razgovori sa predstavnicima sindikata prosvete nastaviti.

    On je rekao da se svaki dan radi na primeni Kolektivnog ugovora i da će novi sastanak sa sindikatima biti održan u ponedeljak. Po podacima reprezentativnih sindikata prosvete, štrajk upozorenja, organizovan je u četvrtak, 25. februara, u ukupno 1.500 škola u kojima nije održan prvi čas u prepodnevnoj smeni. Štrajk je nastavljen i u popodnevnoj smeni.

    Predstavnici tih sindikata najavili su da će se u ponedeljak sastati sa premijerom Srbije od koga o očekuju da čuju koji od njihovih zahteva se može ispuniti.

    Više o ovome čitajte na sledećem linku.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]