Ekonomija

Vučić: Veće plate i penzije već za dva meseca

Izvor: 
Tanjug Čet, 01/09/2016 - 13:34

Povećaćemo plate u javnom sektoru i penzioneri će imati veće penzije, i to već za dva meseca, poručio je danas premijer Aleksandar Vučić nakon polaganja kamena temeljca za fabriku u mestu Draganić, u opštini Raška.

Slede nam veće plate u javnom sektoru i veće penzije, jer o tome sada možemo da govorimo kad su javne finansije u redu, rekao je Vučić i dodao:

Ne podnosim laka rešenja, da ste birali ljude koji su za laka rešenja, propali bismo načisto i bankrotirali, ali ja znam da narod razume da smo morali da preduzmemo teške mere.

Da nismo to učinili, dodao je, da nisu javne finansije ovakve kakve su danas, ne bismo ni razmišljali koliko ćemo da povećavamo plate u javnom sektoru i primanja penzionera.

I to ne u nekoj budućnost ili ne znam kada, već za dva meseca, zaključio je premijer.

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove