• Gužve na putevima u Srbiji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Večeras od 21.00 do 5 sati ujutru, kod Bogoslovije, u smeru Pančevo – Beograd, saobraćaj će se odvijati usporeno zbog sanacije oštećenog kolovoza.
     
    Prema informacijama granične policije, na prelazu Batrovci sa Hrvatskom se na izlazu iz Srbije čeka oko dva sata, dok su na ulazu zadržavanja oko pola sata.
     
    Na Horgošu sa Mađarskom se na izlazu čeka oko sat vremena, a na ulazu oko 30 minuta, navodi AMSS i preporučuje prelaze Kelebiju ili Bački Breg, dok su Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II, otvoreni od 7-19 časova.
     
    Na prelazima sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bosnom i Hercegovinom saobraćaj je pojačan, ali zadržavanja trenutno nisu duža od pola sata.
     
    Trenutno su na naplatnoj rampi „Bubanj Potok“ zadržavanja od 10 do 15 minuta, a na naplatnim stanicama „Stara Pazova“, „Sirig“, „Nais“ i „Doljevac“ oko 10 minuta.
     
     
    Do sutra, u vremenu od 7 do 17 h, od petlje „Novi Banovci“ do petlje „Bubanj Potok“, u oba smera, izvode se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza. Za vreme radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

    Osetno je veći broj vozila na putevima ka Crnoj Gori, a pojačan je intenzitet saobraćaja i na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj, što je uzrok dužeg zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Poskupeli i benzin i dizel

    U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 203 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 190 dinara po litru, navodi […]