• EKOLIBRIJUM: Slučaj prebijanja pasa će uskoro biti rasvetljen!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Zahvaljujući brzoj reakciji inspektora PU Pančevo, slučaj zlostavljanja i prebijanja pet pasa će uskoro biti rasvetljen, saopštilo je Društvo za zaštitu životinja i prirode „Ekolibrijum“.

    Pretučeni i izmučeni, psi su u četvrtak, 18. avgusta dovezeni u vezanim najlon džakovima u službu Zoohigijene.

    Društvo za zaštitu životinja i prirode „Ekolibrijum“ iz Pančeva podnelo je u petak, 19. avgusta, krivičnu prijavu PU Pančevo protiv NN lica za krivično delo ubijanje i mučenje životinja, član 269 Krivičnog zakonika.

    U ponedeljak, 22.avgusta, inspektor PU Pančevo preuzeo je predmet i već u toku dana došao je do određenih saznanja na osnovu kojih je obavio saslušanje svedoka, dodaje se u saopštenju.

    Nakon saslušanja glavnog osumnjičenog predmet će biti upućen Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, saopštava Ekolibrijum.

    DZŽP „Ekolibrijum“ će, u svojstvu podnosioca krivične prijave, uputiti zahtev PU Pančevo za izdavanje uverenja koji se odnosi na slučaj pet pasa, a zbog dobijanja zvaničnih informacija o događaju.

    Zahvaljujući brzoj reakciji inspektora PU Pančevo slučaj zlostavljanja i prebijanja pet pasa će uskoro biti rasvetljensaopštilo je Društvo za zaštitu životinja i prirode „Ekolibrijum“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika