• HITNA POMOĆ PANČEVO: Dva saobraćajna udesa, četvoro povređenih

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U protekla 24 sata u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo ambulantnih pregleda je bilo 54 (pregledano je desetoro dece).

    Odrasli Pančevci su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, bolova, dok su se deca javljala zbog povišene telesne temperature i kašlja.
     
    Kućnih poseta je bilo 27 (uglavnom hronični bolesnici).
     
    Transporta u gradu je bilo 23, van grada 22, a transporta u pratnji lekara četiri.
    • Iz Kliničko bolničkog centra Zvezdara jedna osoba koja je primljena zbog infarkta srca otpuštena je i transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
    • Iz Kliničko bolničkog centra Bežanijska kosa jedna osoba koja je primljena zbog infarkta srca otpuštena je i transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
    • Iz Opšte bolnice Pančevo jedna osoba je zbog trovanja benzinom transportovana do Vojnomedicinske akademije.
    • Iz Opšte bolnice Pančevo jedna osoba je transportovana do Specijalne bolnice “ Sveti Sava“.
    Intervencija na javnom mestu je bilo četiri.
    • U naselju Nova Misa jednoj osobi je zbog povišenog krvnog pritiska ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do kuće.
    • Na benzinskoj pumpi NIS Petrol jednoj osobi je zbog alergijske reakcije ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
    • U Spoljnostarčevačkoj ulici jednoj osobi je ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
    • U ulici Đure Jakšića jednoj osobi je ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
    Dogodila su se dva saobraćajna udesa.
    • U ulici Oslobođenja dogodio se saobraćajni udes u kome su povređene tri osobe. Nakon ukazane adekvatne pomoći osobe su transportovane do Opšte bolnice Pančevo. Nezvanično saznajemo da je u pitanju sudar dva putnička vozila. Poovređenima su utvrđene lake telesne povrede. Policija je izvršila uviđaj.
    • Na uglu ulica Oslobođenja i Zmaj Jove Jovanovića dogodio se saobraćajni udes u kome je povređena jedna osoba. Nakon ukazane adekvatne pomoći osoba je transportovana do Opšte bolnice Pančevo. Nezvanično saznajemo da je povređen biciklista, ali do detalja nismo uspeli da dođemo.

    U protekla 24 sata u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo ambulantnih pregleda je bilo 54 (pregledano je desetoro dece).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]