• HITNA POMOĆ PANČEVO: Osam intervencija na javnom mestu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U protekla 24 sata u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo, ambulantnih pregleda bilo je 57, od čega je pregledano petoro dece.
    Sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, bolova u stomaku, glavobolja, dok su se deca javljala zbog povišene telesne temperature.
     
    Kućnih poseta bilo je 35 (uglavnom hronični bolesnici).
     
    Transporta u gradu bilo je 20, van grada pet, a transporta u pratnji lekara bilo je tri.
    Iz Opšte bolnice Pančevo, jedna osoba je zbog infarkta srca transportovana do Urgentnog centra.
    Iz Opšte bolnice Pančevo, jedna osoba je zbog povrede vilice transportovana do Urgentnog centra.
    Iz Opšte bolnice Pančevo, jedno dete je zbog povrede glave transportovano do Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta.
     
    Intervencija na javnom mestu bilo je osam.
    U Dunavskoj ulici jednoj osobi kojoj je pozlilo ukazana je adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
    Kod Zelene pijace jednoj osobi kojoj je pozlilo ukazana je adekvatna pomoć, posle čega je transportovana do Službe hitne medicinske pomoći.
    U ulici Braće Jovanovića 175 jedna osoba u alkoholisanom stanju je odbila saradnju.
    U ulici Žarka Zrenjanina jednoj osobi je ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Službe hitne medicinske pomoći.
    Na Trgu kralja Petra I jednoj osobi je zbog povrede potkolenice ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
    Na Trgu kralja Petra I 11 i u ulici Braće Jovanovića 15 ekipa Službe hitne medicinske pomoći nije zatekla pacijente.
    Kod Sportsko-rekreativnog centra Mladost“ jednoj osobi je zbog posekotine šake ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
     
    Saobraćajnih udesa nije bilo.

    U protekla 24 sata u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo ambulantnih pregleda je bilo 57, od čega je pregledano petoro dece.
    Sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, bolova u stomaku, glavobolja, dok su se deca javljala zbog povišene telesne temperature.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]