• HITNA POMOĆ PANČEVO: U udesu povređena jedna osoba

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U protekla 24 sata, u Službi za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja Pančevo ambulantnih pregleda je bilo 37, od čega šestoro dece.

    Sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, bolova, dok su se deca javljala zbog povišene telesne temperature i kašlja.

    Kućnih poseta je bilo 17 (uglavnom hronični bolesnici).

    Transporata u gradu je bilo 28, van grada 20, a transporata u pratnji lekara šest.

    Iz Opšte bolnice Pančevo jedna osoba je transportovana do Urgentnog centra.

    Iz Opšte bolnice Pančevo jedna osoba je zbog povrede glave transportovana do Urgentnog centra.

    Iz Zdravstvene ambulante Centar jedna osoba je zbog poremećaja srčanog ritma transportovana do Opšte bolnice Pančevo.

    Iz Kliničko bolničkog centra „Dr Dragiša Mišović – Dedinje” dve osobe koje su primljene zbog infarkta srca otpuštene su i transportovane do Opšte bolnice Pančevo.

    Iz Opšte bolnice Pančevo jedna osoba je zbog moždanog udara transportovana do Specijalne bolnice „Sveti Sava“.

    Intervencija na javnom mestu je bilo šest

    U Ulici Miloša Obrenovića 12 jednoj osobi je zbog povrede glave ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.

    U Skadarskoj ulici jednoj osobi je zbog niskog krvnog pritiska ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do kuće.

    Na uglu ulica Cara Dušana i 6.oktobra jednoj osobi je zbog epileptičnog napada ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.

    U Ulici Dositeja Obradovića jednoj osobi je zbog povrede skočnog zgloba ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.

    U Ulici 6.oktobra jednoj osobi je zbog povišenog nivoa šećera u krvi ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.

    Na Jabučkom putu jednoj osobi je zbog alergijske reakcije ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.

    Dogodio se jedan saobraćajni udes.

    Na kružnom toku kod Zelene pijace dogodio se saobraćajni udes u kome je povređena jedna osoba. Nakon ukazane adekvatne pomoći osoba je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.

    U protekla 24 sata, u Službi za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja Pančevo ambulantnih pregleda je bilo 37, od čega šestoro dece.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika