• Istraga protiv petorice Pančevaca – brane se sa slobode

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 22. avgust – Zbog osnova sumnje da su izvršili Krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv petorice Pančevaca.

    Četvoricu, V. Đ. (1991), V. R. (1989), J.J. (1991) i A.P.(1990), pančevačka policija uhapsila je i zadržala 19. avgusta. Tada je policija saopštila da je na području Pančeva pronađeno oko 500 tableta ekstazija, 800 grama amfetamina, manja količina marihuane i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika. Kako je objašnjeno, „droga i novac su nađeni prilikom kontrole dva putnička vozila i pretresom stanova na više lokacija”.

    Kako smo saznali,u tužilaštvu istraga obuhvata i događaj iz januara meseca ove godine u kome su akteri M.D. (1989) i opet V. Đ. (1991).

    Istraga protiv ovih lica biće nastavljena u redovnom postupku. Posle policijskog zadržavanja od 48 sati, mera pritvora nije ni izrečena ni tražena.

    Istraga protiv ovih lica biće nastavljena u redovnom postupku. Posle policijskog zadržavanja od 48 sati, mera pritvora nije ni izrečena ni tražena.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika