FOTO: MUP
Hronika

KOVIN: Zaplenjeno oko 1,5 tona duvana u listu

Pančevo, Ned, 09/10/2016 - 16:11
Mirjana Marić Veličković

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u nastavku akcije na suzbijanju prometa robe bez akciznih markica i porekla, zaplenili su oko 1,5 tona duvana u listu.

Noćas, prilikom kontrole putničkog vozila u okolini Kovina, u vozilu je pronađeno i oduzeto oko 340 kilograma duvana u listu. Nakon izvršenog pregleda magacina gde su duvan skladištili, pripadnici policije pronašli su još oko 1,2 tone duvana u listu.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili Krivično delo nedozvoljeno skladištenje akciznih proizvoda, protiv četrdesetsedmogodišnjeg i tridesetdevetogodišnjeg muškaraca iz okoline Kovina biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu u Smederevu.

FOTO: MUP
pancevo_3.jpg

 Najnovije vesti

Društvo

Jezero u Kačarevu uskoro spremno za goste

Letnja sezona se polako bliži, pa su i pripreme za aktivnosti kojima se svi najviše raduju u punom jeku. Jedno od omiljenih kupališta na teritoriji Pančeva, jezero u Kačarevu, će biti napunjeno

Zabava

OBJAVLJEN DNEVNI PROGRAM REVOLUTION FESTIVALA

Treće izdanje REVOLUTION festivala koje će biti održano od 1. do 3. juna u Temišvaru, okupiće fanove svih vrsta muzike, ali i ljubitelje različitih vrsta umetnosti. Nakon prošlogodišnjeg izdanja,