• MINISTAR ANTIĆ ODBACIO NAVODE MEDIJA: U pančevačkoj rafineriji nije bilo trovanja, snažan miris izazvao mučninu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ministar energetike Aleksandar Antić je izjavio je u utorak za Tanjug da nije bilo trovanja radnika u Rafineriji nafte Pančevo i da njihovo zdravlje nije ugroženo, prenosi Dnevnik.

    Antić je na taj način odbacio kao netačne navode medija koji su poslednjih dana pisali da je na jednom od postrojenja NIS-a u Rafineriji nafte u Pančevu radnici zatražili pomoć zbog trovanja.

    Antić je rekao novinarima da su medicinski izveštaji potvrdili da nije bilo trovanja pošto je jedan broj radnika koji su bili angažovani na obližnjem gradilištu u okviru rafinerije tražio zdravstveni pregleg zbog mučnine i nelagodstno, zbog snažnog mirisa koji su udahnuli.

    Ceo tekst možete pročitati na sajtu Dnevnika.

     

    Ministar energetike Aleksandar Antić je izjavio danas da nije bilo trovanja radnika u Rafineriji nafte Pančevo i da njihovo zdravlje nije ugroženo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]